keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Lehdistötiedote: Lapin Kokoomusnaiset ry. tyytyväinen tasa-arvoiseen ehdokaslistaan

Lapin Kokoomusnaiset ry on tyytyväinen Lapin Kokoomuksen ehdokaslistaan

Lapin Kokoomusnaisten puheenjohtaja, itsekin vaaleissa ehdolla oleva Raija Lummi Torniosta sanoo, että hyvää kannattaa aina odottaa. Lapin Kokoomus sai viimeisenä, vaan ei vähäisempänä, valmiiksi ehdokaslistansa niistä puolueista, jotka viime vaaleissa menivät läpi.
”Olemme Kokoomusnaisissa päässeet Lapissa ehdokastavoitteeseen, joka on puolet naisia ja miehiä eduskuntavaaleissa”, sanoo Lapin Kokoomusnaisten puheenjohtaja, Kokoomuksen Naistenliiton liittohallituksen lappilainen jäsen Raija Lummi saadessaan tiedon tasa-arvoisesta listasta tänään 25.2.2015.
”Pidimme tänään toisen torniolaisen ehdokkaan Pekka Hacklinin kanssa yhteisen kampanjan avauksen kahvila Karkiaisella, jossa kerroimme väelle hyvät uutiset.”
Sukupuolten välinen tasa-arvo toteutuu listalla täydellisesti. Naisehdokkaat ovat Kemistä Eila Toikka ja Torniosta Raija Lummi. Rovaniemeltä naisia on Leena Harju-Autti, Teija Holopainen ja Sara Tuisku. Pohjoisin naisehdokas on Hille Kuusisto Kittilästä ja eteläisin on Anna-Liisa Lämsä Oulusta.
Miesehdokkaat Kalle Helske Kemi, Pekka Hacklin Tornio, Tuomo Juntikka Tervola, Heikki Autto ja Jari Nykänen Rovaniemi. Pohjoista Lappia edustavat Arto Ojala Kemijärvi ja Marko Katajamaa Inari.
Lapin Kokoomuksen ja Kokoomusnaisten tavoite on saada työtä Lappiin ja koko Suomi nousuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti